Yrityksille

Yrityksen toimitilat ovat merkittävä osa yrityksen brändiä ja identiteettiä. Me Sarka Designilla luomme tilaratkaisuiden kautta asiakasyrityksillemme mahdollisuuksia menestyä luomalla optimaalisella tavalla liiketoimintaanne tukevia tiloja. Haluatte sitten tehostaa tilankäyttöä, lisätä työssä viihtymistä tai parantaa asiakastyytyväisyyttä, ota yhteyttä.
Tehdään yhdessä teille parempi työpaikka.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeisiin, tarvittaessa vaikka avaimet käteen periaatteella. Kokonaisuutta varten kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja sovitaan suunnittelutyön laajuus. Suunniteltavia tiloja voivat esimerkiksi olla toimistot ja edustustilat, kohtaamistilat, ravintolat ja myymälät sekä hyvinvointi- ja hoitotilat.

Valaistussuunnittelu

Työympäristöissä hyvä valaistus lisää työhyvinvointia ja -tehokkuutta. Myymälöissä ja ravintolatiloissa oikeanlainen valaistus taas lisää myyntiä. On siis tavoitteesi kumpitahansa, voimme auttaa. Kokonaisvaltaisiin sisustussuunnitelmiin sisältyy aina myös valaistuksen suunnittelu.

Kalustesuunnittelu

Tarpeen vaatiessa suunniteltavaan tilaan suunnitellaan ja toteutetaan uniikit ja tilasuunnitelmaan aukottomasti sopivat kiintokalusteet yhteistyössä puusepän kanssa.

Muuttoinventoinnit

Kalusteinventoinnissa kartoitetaan käytössä olevat kalusteenne ja suunnittelemme niiden sijoittumisen uusissa toimitiloissa. Samalla kartoitetaan uusien kalusteiden ja tilojen remontin tarve. Kalusteinventointi helpottaa ja nopeutta muuttoa, sillä litteroinnin perusteella sekä uudet, että vanhat kalusteet löytävät paikkansa suoraan uusissa tiloissa.

Brändimuotoilu

Rakennettu brändi on kokonaisuus, josta toimitilojen sisustus on osa. Me autamme myös muussa yritysilmeeseenne liittyvässä suunnittelussa. Tarvittaessa suunnittelemme messuosastot, esitteet, teippaukset ja pakkausgrafiikat tukemaan yrityksenne ilmettä.

3D-visualisointi

Kun tarve vaatii, voidaan tiloistanne tehdä myös 3D-malli ja siitä visualisoinnit. Visualisoinneilla voidaan esimerkiksi markkinoida vasta työn alla olevia kohteita.