Koteihin

Koti on elämän tärkein paikka. Siellä levätään, nautitaan ja eletään täysipainoista elämää. Hyvä koti on aina asujiensa näköinen ja sen tulee olla sellainen, että se tekee asukkinsa onnellisiksi. On kotiisi liittyvä sisustuspulma sitten pieni tai suuri, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten se ratkaistaan.

Sisustuskonsultaatiot

Sisustuskonsultaatiokäynneillä ratkaistaan monet yksityiskotien sisustuspulmat. Konsultaatio kestää 2-4 tuntia ja se pyritään ensisijaisesti tekemään suunniteltavassa kohteessa. Konsultaatiossa voidaan käsitellä esimerkiksi pintamateriaaleja, valaistusta tai tilan kalustamista, tai määritellään laajempaa korjaus- tai muutostarvetta. Konsultaation hinta on 499€ (sis. alv 24%).

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelun voi tilata räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi, vaikka avaimet käteen periaatteella. Sisustussuunnittelukokonaisuutta varten kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja sovitaan suunnittelutyön laajuus. Tarvittaessa hoidamme kaiken suunnittelusta, urakan kilpailuttamisen kautta loppusiivoukseen ja somistukseen asti. Kotien laajemmat sisustussuunnittelukokonaisuudet hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Perinnekorjaaminen

Vanhat talot ovat meille sydämen asia ja hallitsemme suunnittelun, jolla ylläpidetään rakennusperintöämme. Tunnemme vanhat rakentamistavat ja sisustustyylit. Haluat sitten kotiisi aikakaudelle uskollista tai modernimpaa sisustustyyliä perinteiseen rakennustapaan toteutettuna, me autamme suunnittelussa ja asiantuntevien tekijöiden löytämisessä.

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelussa keskitytään kodin valaistusratkaisujen suunnitteluun. Valaistuksen ongelmia voidaan ratkaista sisustuskonsultaatioissa ja laajempiin sisustussuunnittelukokonaisuuksiin valaistuksen suunnittelu kuuluu olennaisena osana.